top of page

Л​етни езикови ваканции

с немски или английски език на

международно училище St. Gilgen в Австрия

През юли и август 2019 г. международното училище St. Gilgen International School предлага изключителен летен лагер, отворен за деца от 9 до 16 години от цял свят.

Програмата ще комбинира езиково обучение (на английски или немски) с приключения на открито. Приемат се деца от всички езикови нива, от начинаещи до напреднали, които ще  изучават език в едно от най-красивите места в Австрия, в най-реномираното училище там.

Академичната програма ще бъде обогатена от широка гама от културни дейности и дейности на открито. Възползвайки се от близкото езеро и околните планини, нашата приключенска програма включва алпийски и водни спортове, както и разнообразие от спортове, балансирани от екскурзии до историческия Залцбург и околностите, както и социални събития.

Двуседмичната програма предоставя вълнуваща комбинация от академични и извънкласни дейности, които въплъщават нашите училищни ценности и са предназначени да развият целия потенциал на децата.

Летният лагер също е идеално въведение в многото аспекти от живота в нашето международно училище. Всъщност много от децата, които участват в летния лагер, се присъединяват към международното училище St. Gilgen International School в бъдеще.

St. Gilgen International School

St. Gilgen International School

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Дневна програма

 

Участниците в лятната езикова ваканция ще присъстват на 3 часа уроци по език на ден за общо 15 часа обучение на седмица плюс вечерна подготовка и подкрепа за обучение.

Езиков профил - английски или немски език

Фокусирано езиково обучение, на английски или немски, преподавани според нивото на всеки отделен ученик в една забавна и активна заобикаляща среда.

Дейности на открито, култура и творчество

Училище St. Gilgen е разположено в една от най-красивите области за спорт на открито в света. Учениците ще имат възможност да се насладят на планински спортове, кану каяк, планинско колоездене, плуване, къмпинг в Алпите.  Отделено е и време за участие в музикалното студио край езерото, арт дейности и много културни екскурзии.

Здраве и хранене

По време на езиковата ваканция в Австрия, учениците се наслаждават на разнообразни здравословни менюта в уникалната ни кетъринг мрежа от отлични местни ресторанти.

Ние сервираме австрийска кухня, както и разнообразни международни ястия, а всички наши ястия се приготвят от пресни местни продукти. Салатите, зеленчуците и плодовете са свободно достъпни, а вегетарианските и други специални диети могат да се обслужват.

Целият ни персонал приветства контакт с родителите по електронна поща или по телефона, за да гарантира, че поверените в грижите им деца са щастливи.

По време на летния лагер всеки ден има медицинска сестра в кампуса, а в селото се намира училищният лекар.

Условия и грижи за децата

Нашият очарователен комплекс за настаняване, който е дом на учениците на  St. Gilgen International School, разполага с четири прекрасни сгради, които са бивши хотели.  

Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел.

Момчетата и момичетата живеят на отделни етажи в пансиона и всяко дете споделя стая с едно друго дете.

Кодекс на поведение

Всички участници в лятната езикова ваканция на училище  St. Gilgen International School и техните родители ще трябва да прочетат, разберат и подпишат Кодекса за поведение по време на престоя си в училището.  Всяко действие, което обижда здравия разум или добрите нрави е нарушение на очакванията на организаторите.

Условия за записване

Местата за участие в летния езиков лагер на St. Gilgen International School са ограничени. Съветваме семействата, желаещи да дадат достъп на децата си до тази изключителна програма да правят ранно записване. Свържете се с нас за информация и съдействие.

Summerly International Learning осигурява лично внимание и 24 часов телефон за връзка по време на всяка езикова ваканция.

Дати на провеждане:

6 - 20 юли 2019г.

21 юли - 4 август 2019г. 

Такса за участие в лятната езикова ваканция:

€ 3,500 за две седмици

Таксата включва:
Настаняване, чаршафи и кърпи, пране, всички ястия, езиково обучение, материали, всички екскурзии, спорт, дейности, развлечения и пътувания от и до летище Залцбург / жп гара при пристигането и на тръгване за пътуващите самостоятелно ученици.

 

Таксата не включва самолетни билети.

Език, който се изучава: немски или английски

Настаняване: Децата се настаняват в двойни стаи, момчетата и момичетата са стриктно разделени

График: 15 часа език на седмица. Уроци език се преподават от понеделник до петък с изключение на екскурзионните дни.

bottom of page