top of page

Средно образование в училище 

Institut auf dem Rosenberg, Швейцария

Institut auf dem Rosenberg | Средно образование в чужбина |Summerly Learning

Инвестиция в много повете от образование. 

Традиции, обноски, контакти в един модерен свят.

За деца от 6 до 19 години

Много повече от образование описва с едно изречение опитът на учениците, които са част от елитното швейцарско интернационално училище интернат Institut auf dem Rosenberg.

Institut auf dem Rosenberg е училище за живота. За космополитния, отговорен и успешен живот на хора, подготвяни за отговорни позиции и длъжности, лидери в сферата на бизнеса, културата, политиката.

Нещо много важно отличава това швейцарско училище от много други. Децата там се възпитават в благодарност и оценяване на инвестицията на родителите им в тяхното образование. Парадирането с финансови възможности е забранено, ценностите, които се култивират в младите хора са отвъд повърхностните.

Чрез голямо разнообразие от житейски опит и дейности извън класната стая Institut auf dem Rosenberg е идеална платформа за учениците да придобият важни "умения за живот" като творчество, креативност, адаптивност и постоянство.

"Добре балансираната личност е резултат не само от академичното образование, но и от обучението за социално съзнание и разбиране на съвременния свят, както и от висока степен на самодисциплина.

Образованието и жизненият опит в швейцарско интернационално училище интернат Institut auf dem Rosenberg естествено ще добавят към това способността на учениците да общуват свободно на няколко езика, да се интегрират успешно в обществото, да действат отговорно, да разрешават ефективно междуличностните конфликти."

Institut auf dem Rosenberg

Institut auf dem Rosenberg

Академични програми за средно образование в Institut auf dem Rosenberg

 

Училището отделя особено внимание за определянето на подходящата академична програма за средно образование за всеки ученик. Това става индивидуално спрямо предпочитанията, нуждите и талантите на всеки възпитаник на училището. Предлага се преподаване на различни езици – английски, немски и италиански, съответно по различни системи за средно образование.

Системите за средно образование, по които се преподава са:

 

British GCE A Levels -

Британска образователна система, изцяло на английски език

US High School Diploma -Американска образователна система, изцяло на английски език

German Abitur -

Немска образователна система, изцяло на немски език

Swiss Matura -

Швейцарска образователна система, изцяло на немски език

Italian Esame di Stato - Италианска образователна система, на италиански език

Извън-класни възможности в Institut auf dem Rosenberg

Както бихте очаквали от едно от най-добрите бординг  училища, богатството на академичното обучение, предоставено в класната стая, само частично илюстрира възможностите, които Institut auf dem Rosenberg предлага. Вярвайки, че е важно да се осигури разнообразно и балансирано образование, училището предлага широка гама от дейности, извън учебната програма.

Извън - учебните отдели на училището предлагат активни следобеди, уикенди и вечери за всички ученици. Внимателно подбрани, за да отговарят на всяка възрастова група, миксът от дейности е създаден, за да насърчи естественото любопитство на учениците ,  да вдъхне жажда за знания. Резултатът – социално адекватни граждани на света.

Спортни тренировки, изкуства, моден дизайн, музика и театрално изкуство, клубове по интереси и извънкласни програми са само част от възможностите за развитие извън учебните часове.

Информация - средно образование в училище
INSTITUT AUF DEM ROSENBERG

Локация:

Höhenweg 60 / 9000 St. Gallen - Switzerland

Системи на обучение:

A Levels, American High-School Diploma, German Abitur, Swiss Matura, Italian Esame di Stato

Прием:

Училището приема ученици от начално училище до гимназия, в дневна и пансионатна форма на обучение.

Интернет страница:

www.instrosenberg.ch

Л​етни езикови ваканции:

свържете се с нас

 

Такси за обучение и настаняване:     кликнете тук

Образователно консултиране за университет

Отделът за ученическо консултиране има за цел да подпомага учениците при избора на места, за продължение на образованието си, както и при кандидатстване в отделните университети и колежи.

 

Образователни панаири се провеждат редовно в Института, давайки възможност да младежите да научат повече за водещите университети и да направят полезни връзки с представителите им.

Летни лагери - езикови ваканции в Швейцария

Institut auf dem Rosenberg предлага и специални летни програграми - езикови ваканции за ученици от цял свят. Летните програми на училището развиват езиковите и социални умения на децата, събирайки в Швейцария ученици от различни държави, които заедно учат езици, спортуват и се социализират, опознавайки живота в едно от най-елитните училища в света.

За любителите на зимните спортове, училището предлага и ски или сноуборд ваканции с английски или немски език.

bottom of page