top of page

Персонална подготовка, с доказан успех

Деница Проданова, дипломиран педагог и управител на Summerly International Learning провежда персонална подготовка на ученици между 13 и 18 години в няколко образователни направления, които може да откриете по-долу.

Системата, по която работи с деца е интерактивна и е комбинация от коучинг техники и специфична подготовка. С всеки нов ученик се изготвя персонална програма, която отговаря на нивото, мотивацията и личния стил на учене на детето, съчетани с план на занятията.

„Работата ми в Summerly е свързана със срещи и комуникация с педагози от най-добрите училища в света. Целта ми е да черпя опит и добри практики от тях, които да прилагам в работата си с децата, които подготвям”, споделя г-жа Проданова за работата си с учениците.

От 2013 година до днес, децата, с които сме работили, учат и постигат успехи в цяла Европа.

Подготовка за успех

Персонална подготовка за интервю, приемни изпити, и още

ИНТЕРВЮ ЗА ПРИЕМ
на английски език

Дългогодишният ни опит и проучване направиха възможна специално създадената програма за подготовка за интервю за прием в най-взискателните частни училище и университети в света.

 

Дрес код, изказ, поведение, език на тялото, са само част от темите, които тренираме по време на тази специфична подготовка.

КОМУНИКАЦИОННИ УМЕНИЯ
на английски език

Презентации, изказване по време на срещи, комуникация и разговор с различни като профил и социален статус хора. Устно формулиране на идеи, защитаване на позиция или просто приятен светски разговор.

 

Социалните мрежи все повече лишават децата ни от тези на пръв поглед елементарни умения. Това е причината, ние да се фокусираме професионално върху тях.  

МОТИВАЦИОННО ПИСМО
на английски език
  • Как се пише мотивационно писмо?

  • От къде идва мотивацията и свързана ли е тя с работа и подготовка?

  • Каква е структурата на мотивационното писмо, според изискванията на конкретното училище (университет) , в което ученикът ще кандидатства?

  • Какъв е подходящият изказ?

Това са само част от въпросите, върху които се работи по време на подготовката за Мотивационно писмо.

ЕСЕ
на английски език

Есето е писмена форма на изказ и развитие на идеи и личностна позиция, който се използва както в частните училища в чужбина, така и във всички университети по света.
Да умеем да формулираме идеите си, да ги защитим, да правим сравнения и анализ е от изключително значение през целия ни професионален живот. Именно върху това се съсредоточаваме по време на тази ключова подготовка.

Записване за персонална подготовка

Поради високото ниво на заниманията е необходима лична среща – събеседване с всеки ученик.


След като се определи дали нивото на английски език позволява начало на подготовката, се изготвя персонален план и график на обучение.

Свържете се с нас за записване и допълнителна информация.

bottom of page