top of page

Summerly представя 

Л​ятно академично училище 

Oxbridge International Summer School

Oxbridge International Summer School е академична лятна програма, която дава възможност на младежи от 15 до 18 години да изпитат какво е да учат в световен топ университет по избрана от тях специалност.

 

Преподаватели завършили в Оксфорд и Кеймбридж, както и настоящи докторанти там, водят лекции на младите хора от цял свят по редица специалности.  

Лятната академична програма е въведение в университетски специалности е с продължителност 2 седмици и е за младежи от 15 до 18 години.

100%

преподаватели завършили 

ОКСФОРД и КЕЙМБРИДЖ

6:1

Ученици към преподаватели

12

Различни специалности

35+

Часа лекции и семинари 

Изключителен академичен опит

Нашата програма е внимателно проектирана, за да се създаде бъдещи студенти, които са добре подготвени за университета. Ние предлагаме на младежите да вкусят университетския живот в Оксфорд - от академичните среди, до социалните дейности, а дори и до реалното настаняване в Oxford University.

 

Нашите курсове позволяват на младежите да проучат избраната от тях специалност в дълбочина, отвъд това, което са учили в гимназията. Нашите допълнителни семинари и работни срещи спомагат за развитието на академични способности и практични умения.

 

Вие ще участвате в редица академични и извънкласни дейности и ще си тръгнете с увереността и опита, необходими за да направите информирана и конкурентна кандидатура в топ университет.

Ние сме много горди с нашата внимателно изработена академична програма, защото тя предлага цялостен академичен опит. Ние вярваме, че силните академични знания са в основата на всеки образователен курс, както и, че е изключително важно да тези знания да се подкрепят с други ключови умения.

Поставяме акцент върху качеството и като резултат всички наши преподаватели са завършили Оксфорд и/или Кеймбридж или са настоящи докторанти там. Поради същатата причина използваме прочутата ‘tutorial system‘ известна структура на преподаване, използвана в Оксфорд и Кеймбридж, която включва много малки класове и интензивна съвместна дискусия.

 

"Програмата предоставя всеобхватна подготовка за тези, които се надяват да се обучават в най-добрите университети в света."

Academics (Курсове / уроци):

 

 

Ядрото на всяка образователна програма е силната академична основа. Тя формира по-голямата част от нашата програма, под формата на курсове и уроци.

 

Нашите курсове по избор покриват гама от 11 вълнуващи теми и като ви дават шанса да учите извън учебната програма на гимназията . Изучаването на предметите извън това, на което ви учат в училище е много важно при създаването на силна университетска кандидатура и показва, че вие сте мотивиран, инициативен студент, а и ви дава добра представа за това, дали специалността и предмета, който сте избрали е точно за вас.

 

За да гарантираме, че всички студенти се учат и развиват, нашите групи са с до шест ученици в един клас, вдъхновени от преподаването в Оксфорд и Кеймбридж.

 

За да сме сигурни, че всички наши ученици се съсредоточават върху областите, които ги интересуват най-много, всички ученици посещават две лични срещи - консултации с нашите Oxbridge учители.

Oxbridge

Oxbridge

Нови перспективи (семинари):
 

Винаги е добре да учите избрания от Вас предмет в детайли. Но това, което отличава конкурентоспособна и добре подготвения кандидат от останалата част от учениците е по-широка база от знания и интересен нов поглед върху информацията, която учи. Ние насърчаваме това в нашите семинари.

Семинарите ни са по-големи групи, в които учениците са насърчавани да обсъждат теми, вълнуващи ги, съвместно с ученици от други теми и дисциплини.

Ученици с профил Право, Медицина и История може да се срещнат на семинар по Актуални въпроси, където всички те ще донесат нови идеи на масата. Както при курсовете, всеки ученик ще избере една 6-часова поредица от семинари от селекцията.

Life, Study Skills (Workshops):
 

Тези умения са ключа към силния кандидат за университет! Можем да тренираме един ученик да запомни информация и можем да го научим да вижда нещата от нов ъгъл, но друг ключов елемент за силен студент е как обработва и представя тази информация.

Ето защо, ние сме изработили редица вълнуващи работилници, които целят да обогатят учениците не само като студенти, но като хора и учени. Текущият избор, който всички студенти ще имат може да се прочете тук, както и вечерните дейности, които ще включват още по-вълнуващи допълнителни възможности за избор.

Нашите работилници предоставят умения по дебати в световноизвестния Oxford Union, умения по провеждане на интервю, логична мисъл и усъвършенстване на уменията за представяне и презентиране

Избор на специалност:

Биология

Програмиране (Coding)

Инженеринг (Engineering)

Английски език и литература

Икономика

Политика 

История

Медицина

Право

Психология

Физика

Дати и условия за прием:

1. Подаване на заявление и избор на специалност и предпочитани дати, както и информация за вашата възраст.

2. Академична справка от училище с оценките ви за последната учебна година.

3. Мотивационно писмо, в което да ни разкажете защо искате да участвате в лятното училище и защо сте избрали желаната специалност.

4.След приема на документите ви, ще последва кратък разговор (интервю) с член на екипа на OISS, за да обсъдим вашата мотивация за кандидатстване, причините да искате да учите вашата специалност и вашите хобита / интереси.5. Може след това да поискаме препоръка от училище от учител по избрания от вас предмет (за кандидати, които кандидатстват за Инженеринг, се изисква разумно ниво на математически умения, по-високо от общообразователното такова).

 

Екипът на Summerly International Learning ще ви съдейства в процеса на подготовка и кандидатстване. 

Дати на провеждане през лято 2019г.:

07 - 20 юли 2019

21 юли - 03 август 2019

04 август - 17 август 2019

Такса: £ 4 495

  • Общата цена включва всички уроци, лекции и семинари, извънкласни пътувания и екскурзии, както и настаняване. Включва също закуска и вечерни ястия.

  • Самолетни билет и транспорт от и до летището не са включени в цената.

  • Моля, обърнете внимание, че се изисква първоначален депозит от £ 655, за запазване на място, след прием.

bottom of page