top of page

Езикови ваканции

за бъдещи граждани на света

Езикови ваканции​ в чужбина

Академични летни училища в Англия

Тенис и футболни лагери с английски език 

Най-доброто за развитието на Вашето дете през лятото, избрано от

Summerly International Learning 

Самостоятелност, езикови познания, разширени хоризонти и космополитност вървят ръка за ръка с професионални спортни тренировки във всяка представена от нас езикова ваканция в чужбина.

От години работим с професионалистите от Nike Tennis лагерите и Nike футболните лагери с английски език в Англия.

Спортните езикови ваканции в Испания са не просто незабравимо лятно преживяване, но и възможност за децата да изпитат какво е да учат в едно от най-предпочитаните училища в Европа – Sotogrande International School.

Нещо ново и много важно присъства в селекцията ни от възможности за лятно обучение – Академичното лятно училище в Оксфорд. Програмата дава две седмици лекции по избрана от учениците специалност с преподаватели от Оксфорд и Кеймбридж. Свържете се с нас, за да ви разкажем защо този опит е решаващ за развитието и приема на учениците във водещи университети в света.   ​

И една важна подробност - Ние сме единствената фирма в България, в този бранш, която предлага 24 часов телефон за връзка с нас, на родителите и децата, по времето на всяка ваканция.

Нашият ангажимент приключва едва, когато децата се завърнат живи и здрави на летище София.

Л​ятно академично училище Oxbridge International Summer School

Академично лятно училище, което дава възможност на младежи от 15 до 18 години да изпитат какво е да учат в световен топ университет по избрана от тях специалност. 

Преподаватели завършили в Оксфорд и Кеймбридж, както и настоящи докторанти там, водят лекции на младите хора от цял свят, избрани след строг прием.

Лятната академична програма е въведение в университетски специалности, с продължителност 2 седмици и е за младежи от 15 до 18 години.

Датите за лято 2019 са публикувани. Напомняме, че местата са ограничени.

Малки групи, отлична база, професионални спортни треньори и учители, в едно от най-красивите места в Европа. Летните езикови ваканции със спорт се провеждат във водещото училище Sotogrande International School

Изберете спорт: Голф, Тенис на корт, Конна езда, Ветроходство и кайт сърф или специален арт, музикален и ли театрален профил.

Изберете език: испански или английски 

За деца от 8 до 17 години.​

Датите за лято 2019 са публикувани. Напомняме, че местата са ограничени.

През юли 2019г. международното училище St. Gilgen International School предлага изключителни летни езикови ваканции за деца от 9 до 16 години от цял свят.

Програмата ще комбинира езиково обучение (английски или немски) с приключения и спорт сред природата. Академичната програма ще бъде обогатена от широка гама от културни дейности и дейности на открито.

Приемат се деца от всички езикови нива, от начинаещи до напреднали, които ще  изучават език в едно от най-красивите места в Австрия, в най-реномираното училище там.

Професионални тенис тренировки и отлично обучение по английски език! 

Това са изключителните летни тенис ваканции на NIKE в Англия. 

Nike тенис ваканциите с английски език са една наистина международна среда, в която се работи с английски език, който се говори и учи през целия ден, с акцент върху забавлението, личното удовлетворение и постижение, както на корта, така и извън него.

За деца от 10 до 17 години! 

Nike представя двуседмични футболни лагери с английски език за момчета на възраст от 8 до17 години в Англия. 

Провеждани в базата на водещото английско училище  Лансинг Колидж, момчетата ще бъдат тренирани в интензивна програма от треньорите на футболните училища Brighton and Hove Albion Soccer Schools.

В същото време децата ще учат английски по специална програма.

Изобилие от екскурзии и семинари правят този езиков спортен лагер незабравим!

Please reload

Новите дати, 

предложения и курсове за лято 2019

са вече тук!

bottom of page