top of page

SUMMERLY

INTERNATIONAL LEARNING

Това, което отличава Summerly International Learning, е цялостната ни визия и подход към работата ни с децата и техните семейства.

Основната ни грижа е как се чувства и развива всяко дете, което сме изпратили на ваканция или училище в чужбина. Спокойни ли са родителите му, имат ли нужда от помощ, подкрепа, съвет или просто да се чуят с нас, за да споделят.  

Работата ни е въпрос на доверие, лично отношение, и много повече от професионализъм. И ние я обичаме и ценим.

Мисията ни е да намерим училище в чужбина, което е социално, академично и житейски подходящо за детето, с което работим. Веднъж избрали подходящото училище, ние подготвяме всеки наш ученик за необходимите приемни изпити и интервю, посредством специална програма за подготовка. Ангажираме се лично с всеки успех.


В случай, че имате нужда, ние организираме срещи с училищната администрация, обиколки и престой в избраното училище и сме на разположение да Ви придружим на място, за да улесним комуникацията и да се погрижим лично за всички детайли.

Летните ни езикови и академични ваканции са насочени към подготовка на децата за живот като граждани на света. Независимо дали ще изберете спортна езикова ваканция, артистична или академична, ние Ви гарантираме грижи и дейности на най-високо ниво.

При нас ще намерите малък брой училища в чужбина, както и малък брой езикови ваканции. Причините за това се коренят в желанието ни да работим само с детайлно проверени и първокласни образователни институции от цяла Европа. Избрали сме всички наши партньори на база на високи критерии, за да сме сигурни, че предлагаме само най-доброто, на всички семейства, решили да ни се доверят.

В случай, че имате персонални изисквания и критерии или сте решили да живеете в чужбина, ние можем да ви помогнем да намерите училище в чужбина за Вашите деца, в избраната от Вас държава.

От създаването ни през 2012г. до днес сме помогнали на редица семейства да вземат правилните решения за образованието на техните деца. Продължаваме да работим и да се развиваме, за да можем да предоставяме образователни услуги от най-висок клас.

bottom of page